Het aanbod

Coachtrajecten op maat voor

antennekinderen van alle leeftijden

Een coachtraject is een van te voren vastgestelde tijdsperiode met meerdere coachingsmomenten. Ieder (antenne-)kind is uniek, elke situatie is verschillend en iedere hulpvraag is anders.

Omdat hierdoor ieder te volgen traject een eenmalige ervaring is, is een prijsopgave hiervoor niet zomaar mogelijk. Het kennismakingsgesprek, met hierin een korte analyse van de hulpvraag, is altijd gratis.

Begeleidingstrajecten op maat voor

gezinnen met antennekinderen

Een begeleidingstraject is net als een coachtraject een unieke ervaring, gebaseerd op de hulpvraag voortvloeiend uit uw persoonlijke situatie. Tijdens het gratis eerste kennismakingsgesprek worden de persoonlijke hulpvragen van elk gezinslid én het gezamenlijke gezinsdoel kort geanalyseerd.

Door deze persoonlijke en gezins-specifieke aanpak is een prijsopgave vooraf niet mogelijk.

Teambuilding voor gezinnen –

kwartaal- of jaarprogramma

Professionele begeleiding voor jullie gezin zorgt voor een waardevolle positieve wending van je gezinsdynamiek. Met achtergrondinformatie en gezinsactiviteiten onder professionele begeleiding zetten jullie samen deze belangrijke eerste stap. Prijsopgave en aanvullende informatie op aanvraag.

Studiedagen en informatiemomenten voor

kindprofessionals die werken met antennekinderen

In elk klaslokaal, iedere coachpraktijk of welke andere kinderpraktijk dan ook, komen kinderen binnen in allerlei ‘soorten en maten’. Onder hen zijn vast en zeker ook een flink aantal antennekinderen. Ze zijn niet zo gemakkelijk te herkennen, want ze doen zich graag anders voor dan ze eigenlijk in wezen zijn. Dat maakt het lastig om te bepalen wie je nou precies voor je hebt en hoe je hem of haar het beste zou kunnen helpen. Ik leer jou de verschillende verschijningsvormen van het antennekind, hoe zij de wereld ervaren en wat zij van jou als kindprofessional nodig hebben om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn.

Inventarisatie van de mogelijkheden met bijbehorende prijsopgave op aanvraag.

Workshops en informatiedagen

Voor kinderen, maar ook voor ouders en opvoeders. Om meer te leren over antennekinderen, om jezelf beter te leren kennen en daardoor met meer vertrouwen je eigenheid te durven laten zien.

Deze workshops zijn ook op aanvraag mogelijk.
Heb je interesse in een workshop, of heb je een vraag? Mail of bel voor aanvullende informatie.

Incidentele coaching – JE GEBOORTE IN KAART

Na een intensieve training ben ik sinds 13 mei 2017 in het bezit van de licentie ‘Je geboorte in kaart’ en mag ik als één van weinigen binnen Nederland deze prachtige werkwijze inzetten binnen mijn praktijk. De omstandigheden en voorvallen rondom je geboorte draag je de rest van je leven bij je. Deze zijn bepalend voor de rest van je leven en van grote invloed op hoe jij je leven en de daarin voorkomende gebeurtenissen ervaart en hoe je er mee om gaat.

‘Je geboorte in kaart’ helpt om inzicht te krijgen in het hoe en waarom van je eigen handelen of dat van je kinderen. Aan de hand van prachtige smaakvolle foto’s en gerichte vragen, doorlopen we samen het geboorteverhaal, om te eindigen met verhelderende inzichten en zeer waardevolle informatie.

Prijs ‘Je geboorte in kaart’, inclusief gespreksverslag: € 250,- (excl. btw)

Incidentele coaching – NLP WANDELCOACHING

Ervaar de kracht van deze unieke wandeling. Is de weg die je wilde gaan niet meer helemaal duidelijk? Heb je, als je eerlijk bent tegen jezelf, geen helder doel meer voor ogen? Je piekert al een tijdje over ‘wat nu en hoe dan’, maar je komt er niet uit? Je wilt iets, maar je weet niet hoe? Dan is deze wandelcoaching echt iets voor jou!

Ik ga met je wandelen, neem je mee naar buiten. Je komt letterlijk in beweging, buiten in de frisse lucht. De NLP wandelcoaching zorgt hierbij voor fysieke beweging, maar ook voor minstens net zo veel mentale beweging. Je richt je focus even helemaal naar binnen, je (her-)ontdekt je eigen drijfveren en blokkades. Met één wandeling krijg jij weer zicht op je ikigai, op je reden om op te staan in de ochtend, op je wat, hoe en waarom.

Deze wandeling is geschikt voor zowel kinderen als voor volwassenen.

Prijs NLP wandeling, inclusief kort schriftelijk verslag: € 150,- (excl. btw)

Incidentele coaching – FOTOSHOOT ‘FOCUS OP JE INNERLIJK’

Spontane ongeposeerde fotoshoots met de focus op het innerlijk van jou of je kind.

Tijdens deze shoot staat het model een uur lang in het middelpunt van mijn aandacht. In deze tijd observeer ik het model tijdens zelfgekozen bezigheden en gaan we in gesprek over het heden, verleden en de toekomst. Mijn onbevooroordeelde bevindingen verwerk ik in een bondige schets van de geobserveerde individuele persoonlijkheidskenmerken, deze worden tijdens een vervolgafspraak met u besproken.

Deze karakterschets mét ongeposeerde foto vormt zowel een mooie herinnering voor later als ook een unieke mogelijkheid om jezelf of je kind nóg beter te leren kennen.

Prijs fotoshoot ‘focus op je innerlijk’, inclusief vervolgafspraak: € 150,- (excl. btw)

Benieuwd wat het beste bij jou past?

Neem dan zeker even vrijblijvend contact met mij op!