Stiekem heb je er al weken naar uitgekeken. Je merkte aan alles dat het hoog tijd werd dat er een einde kwam aan dit schooljaar. Niks was nog goed, frustraties liepen hoog op en regelmatig stond het huilen nader dan het lachen.
Vakantie zag je als de reddende oase, het eiland van rust en kalmte dat alles weer in balans zou brengen, de weldoener die je kind weer terug zou transformeren naar de vrolijke lieverd die je zo goed kent.
Maar daar zit je dan. De vakantie ís begonnen. Daar is bij je kind nog niks van te merken, hij is nog nét zo dwars en tegendraads als de afgelopen tijd. Sterker nog, misschien is het zelfs nog een graadje erger. Gewoon, omdat de vaste structuur van naar school gaan weggevallen is. En jij kijkt daardoor inmiddels stiekem al weer uit naar het einde van deze vakantie.

Zou jij het heel graag anders willen? Wél kunnen genieten van de héle vakantie? Weten hoe je de overgang tussen school- en vakantietijd (en straks de overgang weer terug naar school) soepeler kunt laten verlopen?
Neem even contact op, dan kijken we samen hoe we dat aan gaan pakken. Zodat de vakantie ook echt leuk wordt. Voor je zoon of dochter, maar zeker ook voor jou.