Voor kind- en opvoedprofessionals

Ja, ook jij hebt antennekinderen in je klas of je praktijk.

Overkomt jou dat ook met enige regelmaat, dat er een kind je klaslokaal of praktijk binnenstapt voor wie alle ‘normale’ regels niet op lijken te gaan? Dat je aanvoelt dat er een schat aan talent en mogelijkheden verborgen zit die niet of nauwelijks aangesproken wordt? Je ziet een kind dat zich afzondert en de tranen hoog heeft zitten, of juist een stuiterballetje dat zich maar niet lijkt te kunnen concentreren. Zeer begaan met alles en iedereen, vooral gericht op gerechtigheid en harmonie. Grote kans dat je dan een antennekind voor je hebt wat je niet als dusdanig herkend had, omdat de uiterlijke gedragskenmerken je aandacht wegkaapten van wat er achter verscholen zit. Zonde, want antennekinderen hebben prachtige unieke talenten maar weten deze vaak zelf niet in te zetten.

Hoe kun jij deze kinderen gaan zien voor wat ze werkelijk zijn?

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?