Voor ouders

Een antennekind in huis. Dat vraagt wel even om wat anders dan de reguliere opvoedvaardigheden. Want waarom kruipt juist jouw kind elke dag na schooltijd eerst een half uur achter de bank of achter het gordijn en krijg je het daar niet meer vandaan? Of kan het werkelijk geen seconde stilzitten, behalve bij eigen gekozen lievelingsactiviteiten? Wil het bijna nooit afspreken na schooltijd en speelt hij of zij liever alleen? Of wellicht zoekt het standaard de spannendste zaken op, terwijl jij weet dat het daarna ’s nachts niet kan slapen van de opgedane spanning?

Een antennekind heeft speciale gaven die een geheel eigen aanpak vragen. Het begeleiden van je antennekind bij het opgroeien vraagt daarom specifieke kennis en vaardigheden, zodat je kind zich bewust wordt van deze gaven en leert hoe deze in te zetten zijn in het dagelijks leven. Iedere ouder wil dat zijn kind de beste versie van zich zelf wordt. Zelfverzekerd, zelfbewust en zelfstandig.

Ik bied begeleiding in de vorm van specifieke op jullie situatie toegespitste informatie. Samen zorgen we er voor dat je kind weet dat het helemaal zichzelf kan en mag zijn. Omdat ook antennekinderen niets liever willen dan dat.

Benieuwd wat ik voor jouw gezin kan betekenen?

Neem dan zeker even contact met mij op!